Handbook for Language Detectives - gratis download

Learning and teaching English grammar. Meaning, form, use
Forfattere: Karen Lassen Bruntt og Ulla Bryanne
Download bogen gratis her.
Handbook for language detectives front cover

Hvis du finder websites der har sådan et tilbud så skal du passe på. Der er to ting der er problematiske:

  • Bogen er aldrig udgevet som e-bog. Så et website der tilbyder en download lugter kraftigt af scam. Så hvis du skal til at indtaste navn, emailadresse og ikke mindst kreditkortoplysninger, så skal du regne med at komme til at betale meget mere end du lige troede. Lige så meget som der kan suges ud af dit kreditkort.

  • Du er på vej ind i umoralsk område. Hvis du faktisk finder en e-bogsudgave af denne bog (jeg håber at du ikke er blevet scammet), så har du stjålet fra dem der producerer bogen. Samfundslitteratur er et forlag der lever af at producere bøger, og køber du ikke originalen så bliver forlagets indtægter mindre, og forlaget får derfor sværere ved at financiere den næste bog. Spørg dig selv: Vil du gerne have løn for det arbejde du selv udfører?

Her er et link til bogen på Samfundslitteratur: Handbook for Language Detectives
Learning and teaching English grammar. Meaning, form, use

Og hvorfor skriver jeg det jeg skriver her? Fordi Karen jo er den ene af forfatterne til bogen.
Jeg har en fast Google-søgeprofil sat op som holder øje med om der kommer nyt indhold på nettet som handler om bogen. Og de sidste par år har jeg fået en del links, fra denne søgning, til scam-sites som ser ud som om de tilbyder bogen som e-bog.
Forlaget har set på det, og de er rimeligt sikre på at det handler om websites som netop scammer. Man får slet ikke bogen, men ens kreditkort bliver misbrugt.