Sådan køber man hos Amazon i England

Du kan købe bøger over Nettet hos Amazon. Amazon var nok den første store bognahdel på Internet. Det startede med et website i USA, men nu findes de også i England og Tyskland. Jeg vil klart anbefale at købe i England frem for USA - leveringstiden vil ofte være under en uge, leveringsprisen er lav, og du betaler ikke moms på bøgerne.
Det med momsen skal lige forklares: I England betaler man ikke moms på bøger. Danmark og England er begge i den Europæiske Union, og dette betyder at du bare skal betale moms i det land, hvor du køber varen. Du køber varen i england, og derfor skal du ikke betale den danske moms, og viola - du slipper for at betale moms.

På mit website vil du kunne finde links til Amazons bøger. Hvis du følger disse links, kommer du frem til et sted, hvor du kan bestille bogen ved at trykke på "Add to shopping basket" og derefter bruge deres check-out counter.
Man betaler med kreditkort - VISA/AmEx/MasterCard og så videre.

Det kan først rigtigt betale sig at købe hos Amazon, hvis man køber flere bøger, specielt hvis det er standard 260-sider paperbacks. Andre bøger, dem med mange sider, og hardbacks kan det tit betale sig at købe allerede når man bare køber en enkelt bog.

Standard-forsendelse til Danmark koster ca 25 kroner + 10 kroner pr. bog.