Jens arbejder til tider

Jeg arbejder i firmaet SurfTech. Det er et firma der leverer løsninger indenfor det man en gang kaldte GroupWare, men det er så et begreb der siden da er blevet lidt yt (ligesom udtrykket "yt"). Nu om dage kaldes det vi laver Document Management, Procesunderstøttelse, Knowledge Management og sikkert også nogle andre begreber.

Jeg er projekleder, eller nærmere Project Manager (visitkortet). Jeg startede min arbejdskarriere hos Center for Ligebehandling af Handicappede, hvor jeg var en slags altmuligmand indenfor Informationsteknologi. Dér udviklede jeg et dokumenthåndteringssystem (journalsystem eller sagsbehandlingssystem) i Lotus Notes (version 3.3). Jeg fik et tilbud om at kunne starte i SurfTech, og der har jeg så været siden 1994.
Jeg startede i SurfTech som udvikler, og er siden da blevet konsulent og nu Project Manager.

Og hvad laver så sådan en Project Manager? Jeg leder projekter. Ret mange af mine projekter er Indenfor web-udvikling, og så leder jeg også mere "normale" Notes/Domino-projekter med dokumenthåndtering, salgsstøtte o.l.. Jeg fungerer stadig som konsulent i forhold til næsten alt hvad der har at gøre med Domino og Notes, da jeg har en rimeligt bred og faktisk også ret dyb viden om både udvikling og administration af disse herlige produkter.
Hil Lotus! Microsoft (ptøj!) får Jer aldrig ned med nakken!!! Og tak til IBM for at købe Lotus, så det ikke bliver penge der skal skabe problemer for det bedste GroupWare/Knowledge Management/Document Management/procesunderstøttelsessystem i verden.

For nogle måneder siden kiggede jeg på hvordan Lotus' produkter klarer år 2000 problemet - godt selvfølgelig.