Jul 2001

Velkommen til Jule-udgaven af min forside 2001. Jah, det er vel nærmest et elektronisk julekort. Så Velkommen til Jule-udgaven af min forside 2001.
Jah, det er vel nærmest et elektronisk julekort. Så gør det vel heller ikke så meget, at vores snail-mail kort kommer lidt sent ud. Og vi ser jo ud til at få en White Christmas. Det er jo lidt fedt. Frederikke, husets nisse-prinsesse, glæder sig til juleaften - helt vildt. Man genopdager helt klart julen når man får børn.
Og hvor er vi så nået til? Karen har lige fået kørekort !! Hurra!! Det er bare rigtigt smart, for så kan hun bruge bilen til at køre frem og tilbage til arbejde i Horsens.
Jeg - Jens - er jo for det meste i tog når jeg er i København.
Og gravid er hun også !! Vi forventer at Frederik (eller hvad vi nu får) ankommer ultimo juni 2002. Karen går og tænker på, om det mon kunne være tvillinger. Hm. Vi har ikke i vores familer anlæg for den slags. Men hun (og jeg) kan allerede mærke sparkeri - fra ca 12. uge. Det er ALT for tidligt, og det KAN tyde på tvillinger. Ho hum.
Frederikke er kommet godt i gang med børnehave - hun fyldte jo 3 år den 10/10-2001. Det går faktisk fint. Hun er glad for børnehaven. Den ligger ca 10 minutters gang væk. Vrold børnehave. Hun kommer tit rigtigt beskidt hjem, og det er godt - det er sundt at røre sig.
Frederikke har fået et par veninder på vores vej - også godt.
Jens - hamselv - arbejder jo hos Convergens i Rødovre, ligssom før vi flyttede til hovedlandet. Jeg er i København 2-3 dage hver uge. 3-tallet arbejder jeg på at få ned på at det for det meste er 2 dage i hovedstaden. Det går faktisk fint med at være fjern-medarbejder.
Huset står stadig i Vrold ved Skanderborg. Haven er rimeligt anlagt - græsplæne osv... Og der er jo ikke det store med vedligeholdelse. Tjah. Det er vel det.
Mit website er ved at tage tilløb til at blive om-organiseret. Konceptet skal gøres lidt mere nutidigt og måske endda struktureret.
Jeg hoster nu postkasser for familien og website for Hans og Karen. Har jo egen server nu. En forsmag på det nye og hippe er min ICQ integration. Du kan se, om jeg er online nederst på siden. Har du ICQ eller AIM kan du få fat i mig når jeg er online...
Hvad der ellers er i støbeskeen: - Blog - det hippeste på web for tiden. - E-mail nyhedsbrev.
Check også Trillian hvis du overvejer ICQ, Yahoo eller AIM chat-klienter... Den kan bruges i stedet for flere af dem. Du kan så have konti hos dem alle, men nøjes med kun en klient... Her finder du den gamle forside.