Jens Bruntts website - forside pr 6/9-99

Yeeha! Ny udgave af forsiden.

Jeg fandt lige en tingest som jeg synes at vi alle bør gøre noget ved:

Frederikke går! Ja altså ifølge hendes Onkel Hans. "Går man 5 skridt, så går man", og frederikke går op til 5 skridt. Apropos Onkel Hans. Check Hans' website - der er billeder af brækkede tænder og der er intro til hans Ph.D. projekt - meget interessant og ret cool.

Karen havde fødselsdag den 5/10 - ligesom hun plejer. Gaverne væltede ind, desværre kom en del af dem for sent (de skal være der om morgenen), men sådan er det jo med PostDanmark osv.

Frederikke herself har fødselsdag søndag den 10/10 - som hun plejer (he he). 1 år, 1 lys i kagen.
Hun er startet i vuggestue og synes egentlig at det er meget godt. Forældrene havde jo ønsket dagpleje, men det går sikkert fint nok med vuggestuen. Den hedder Smykkeskrinet - vuggestuen.

Hvor er vi ellers? Der er kommet en ny PalmPilot klon - firmaet der laver den hedder Handspring. Grunlæggende en helt normal PalmPilot men billigere og med nogle andre udvidelsesmuligheder - Palm-kompatibel. Den dyreste model fås i Mac-agtige farver. Det er snart jul !!!

Verdens mindste guitar er lavet.

More to come.

Oplever du selv fluktationer i rumtids-kontinuumet? Så foreslår jeg at du tager et kig på websitet for dilbert - manden med kontakt til virkeligheden..

Websitet bliver drevet på en Domino server. Version 5 selvfølgelig.
Domino logo

Tidligere forside finder du her.