Forside 25/11-2002

Tjah, så er vi her igen.
Efterår og vinter -> forkølelse og omgangssyge. Argh! Vi har ind til nu kun været ramt af det første, men det er sandelig også rigeligt.

Ellers er vi sådan set i fin form i den lille familie.

Mads vender sig fra ryg til mave - når han kan huske hvordan. Når han ikke kan huske det er han enormt frustreret :-)

Frederikke er i gang med at lære at sige F som f.eks. i Far. Hun snakkede med en talekonsulent (mener jeg det hedder) i børnehaven som var imponeret over hendes ordforråd - meget passende synes jeg - og hun sagde at F'et sagtens kan komme, vi skal bare træne mere aktivt.
Så nu hører vi hende gå og sig "fffffff Dar" når hun skal sige noget til mig. Det er svært at lægge sådan en vane fra sig.
Frederikke er i gang med selv at lave julegaver til familien - de bliver flotte.

Fars internetforbindelse skal opgraderes til 1024/512 - herligt.
Jeg har fået sat noget op der nærmest kan kaldes en firewall - Det skulle jeg på grund af ændret politik hos vores ISP, der siger at hver kunde kan få kun et (1) fast IP-nummer. Og jeg havde 5.
Så nu står alle vores maskiner inklusiv server bag en firewall. Det er jo sådan set fint nok. Tingesten kostede kun 400 kr.

Og så er der kampen mod spam ! Spam er bare rigtigt irriterende. Jeg har nu fået lavet min postkasse så jeg kan se, når e-mail kommer fra en spam-server. Og jeg har sat min server op så den kan sortere det værste fra. Dejligt.

Gammel forside her.