Forside 25/4-2005

Er der allerede gået en måned siden jeg skrev noget her sidst? Jeg forstår det ikke.
Vi har faktisk været i Legoland igen i weekenden. Vi har jo disseher sæsonkort, og der er en finte med dem. Hvis man når at komme i Legoland tre gange inden ca. den 13/5 så får man udleveret en gæstebillet hver. Så vi kan altså få udleveret tre gæstebilletter. Det har vi haft gjort de foregående år, og så har vi kunnet invitere familie og venner med senere på året.
Frederikke og Ditte i Legoland

What else is new? Vi er i gang med at bygge et klatretårn:
Klatretårn
Godt man har sine forældre til at hjælpe.
Karen havde forelsket sig i et byggesæt fra Jem og Fix. knapt 700 kr. Men hov - det var uden træet og uden rutchebanen, så nu er vi henne i retning af 3-3.500 kr.- - Og hertil kommer så arbejdslønnen
Og i byggesættet stod, at det ville tage to mand 4 timer. Foreløbigt har min far nu været på besøg to gange á ca. 5 timer - og jeg har været med begge gange. Hertil kommer så at jeg selv har lagt nok mindst 6 timer. Jaja - men det er da også meget sjovt med sådan et tårn. Og man kan da se, når man er kommet videre. Vi mangler nu kun taget.

Mads og Mikkel er gode venner - bedste venner - fra Mies dagpleje. De kommer også til at gå i børnehave sammen fra august.
Mads og Mikkel på scootere
De to fyre synes at det er sjovt at besøge kælkebakken og så køre på deres miniscootere ned ad bakken.

Og så til sidst - jeg har godt nok linje-redundans på mit netværk - så hvis Dansk Kabel-tvs kabelmodem-forbindelse ryger, så kan jeg lige flytte en ledning over i ADSL'en fra TDC. Men hvad nytter det, hvis dimsen som ledningen ender i går i stykker?
Det gjorde den torsdag. Og det "sjove" er, at det ikke er en fysisk fejl i routeren. Nej - supporteren fra producenten, som jeg talte i telefon med ret meget den eftermiddag endte med at sige, at softwaren måtte have låst sig selv fast. Selv et hardware-reset kunne ikke få den til at vågne. Det var pokkers. Det er en D-link DI-604. Og jeg har søgt lidt på google, og jeg er ikke den eneste der har oplevet det problem... Så nu er advarslen afleveret til GoogleSpace
Det blev så til en ny router, det er heldigvis ikke så dyrt. Og den nye havde så også indbygget trådløst netværk (som jeg har gjort ALT for at låse ned så den ikke kan hackes). Så til sommer skal jeg sidde på terassen og arbejde - uden ledninger.

Her er link til den gamle forside.