Link-værktøjer

Jeg har på det sidste eksperimenteret med nogle smarte værktøjer. To til håndtering af mine links (bogmærker), og et til backup.

Bogmærker

Jeg ser på produktet BookmarkSync.
Man registrerer sig først på http://www.syncit.com, og får et brugernavn og password.
Så downloader og installerer man programmet. Det gør, at man får et lille ikon i SysTray.
Når det er installeret, vil programmet løbende sørge for, at dine bogmærker kopieres op på BookmarkSyncs website, hvor det er beskyttet af dit brugernavn+password.

Du kan så nu også installere samme software på din arbejds-pc, din kærestes pc, på din hjemme pc osv. Softwaren sørger for at bookmarks på alle dine pc'er er synkroniserede.
Hvis du går på biblioteket for at surfe, kan du dér tilgå dine bookmarks gennem en browser på BookmarkSyncs website.

Jeg har desværre haft problemer med, at softwaren crasher på min hjemme-pc...

Jeg ser også på BackFlip.
Du installerer ikke software, men registrerer dig hos BackFlips website.
Du tager så også og installerer en lille dims i din browser, der gør at du i MS Internet Explorer får menupunktet "Backflip IT". Når du nu besøger en side, som er interessant, så klikker du på BAckflip It, og så registreres siden på din personlige link-side på BackFlips server. Igen beskyttet af brugernavn+password.

Ulempen her er, at det går lidt langsomt, når du arbejder på BackFlips sider.

Backup

Visto har en service, hvor man gratis kan lægge filer op på deres server. Det bruger Karen og jeg til at tage backup af hendes speciale.
Man registerer sig med password+brugernavn, og får så et sted, hvor der kan ligge op til 10 MB data. Man får iøvrigt også en e-mail adresse, kalender og andre ting...