Forside 29/9-2005

Vi har fået en kat! Den hedder Mivsen og skulle være mindst 50% Maine Coon - det vil sige at den blive ret stor og får lidt længere pels end de normale huskatte. Hun er grå i forskellige nuancer, lidt lysere end en standard-huskat.
Vi har nu haft Mivsen i 2 uger ca, og den er egentlig faldet ret godt til. Lige nu er den en indekat ind til den har fået godt fat i at det altså er os der er dens familien. Men snart skal den til også at være udekat.
Karen er jo blevet testet for allergi, og det viste sig, at hun ikke længere er allergisk over for katte. Så der kunne jo ikke gå langt fra den konstatering til vi havde en kat
Vores kat Mivsen

Travlt - ja det har vi da ligesom vi plejer.

Jeg har leget lidt med et webcam. Øverst til venstre på denne side burde der sidde et lille billede af mig - eller måske bare af væggen. Det står nemlig og tager billeder en gang imellem.

Så har jeg fået sat et nyhedsfeed op. Baseret på RSS/XML-formatet. Så hvis du gerne vil have besked når jeg skriver noget nyt så skal din RSS reader bare fodres med den url du får ved at klikke på det lille RSS-logo øverst til venstre på siden.
Og hvis du ikke ved, hvad en RSS reader er - så synes jeg du skal se at finde ud af det. Det er altså en rigtigt dejlig teknologi. grundlæggende så handler det om at du i ét program kan samle alle nyheder og opdateringer sammen fra de websteder du interesserer dig for.
Jeg holder øje med ca 25 websteder på dén måde. Jeg har skrevet en artikel om hvad det er for noget på convergens' website: Convergens har et RSS feed.

Den gamle forside.