Anna Bruntt - min mor - er død

Ja, så døde min mor.
Det gik godt nok hurtigt.
Hun blev indlagt den 15/5, og hun døde i går den 3/6. Hun blev indlagt med ambulance, men kunne selv gå ind.
Efter at hun blev indlagt er det så blevet klart for os, at hun i de sidste uger inden indlæggelsen var meget svag. Hun brugte virkelig meget taxa kan vi f.eks. se.
Det var faktisk hendes bekendte, Jørgen og Signe, der dels sagde at hun skulle se at blive indlagt og dels sagde at hun skulle gøre os børn tydeligere opmærksom på hvor galt det stod til.
Når vi tænker tilbage, så kan vi nu se, at hun jo nogle gange sagde nej tak til besøg hos os eller at vi kom forbi. Og vi har så måske ikke hørt det der blev sagt mellem linierne. Det er svært at vide, om hun på sin måde faktisk prøvede at sige, at hun havde brug for hjælp.
Det har vist sig, at hun havde kræft i leveren. Det er meget sandsynligt, at det jo har spredt sig fra den kræft hun havde i bugspytkirtlen for to år siden.
Karen, Hans og jeg er nu i gang med alle de praktiske ting i forhold til begravelsen. Den holdes lørdag den 10/6-2006 i Trinitatis kirke.
Det er mærkeligt at skulle "lukke af" på sin mors liv. Meget mærkeligt.
Her er et billede der svarer til hvordan min mor ser ud inde i mit hoved - taget november 2004, kort tid før hun skulle opereres for at fjerne kræft i bugspytkirtlen:
Anna Bruntt Mads Karen Frederikke ved Skanderborg sø