ATP skal have ansvar for DSBs skinner !

Hvad er nu det for noget? Jeg checkede lige overskrifter på politiken.dk: "ATP: Lad os redde jernbanen".
ATP - Arbejdsmarkedets Tillægs Pension (så vidt jeg ved den bedst forrentede pensionsordning i Danmark) - vil sgisme stå for at financiere en hurtig genopbygning af det danske skinnenet.
Jeg overvejer lige - er vi ved at være i april igen? - næh, det er midt i august.

Det lyder da vanvittigt at vores pensionsselskab skal stå for at få infrastrukturen til at virke. Som jeg ser det, så handler det om at ATP tænker "Vores kunder kan ikke arbejde optimalt - det giver godt i den danske kasse, hvis infrastrukturen virker, så nu vil vi få den til at virke".
Jeg synes da sådan set, at det er dejligt at der er nogen der (endelig) vil tage ansvaret. Det burde bare have været lands-politikerne.

Grunden til at jeg orker at hidse mig op er, at jeg jo jævnligt tager fra Skanderborg til Storkøbenhavn. Sådan ca 6 retur-billetter pr. måned. Og jeg kan da tydeligt mærke, at der er noget galt.

Ifølge en kilde jeg kender, der har arbejdet i DSB og i Banedanmark, så er der jo altså ikke noget nyt i at skinnerne er nedslidte. Det var de også for 10 år siden. Og DSB og senere Banedanmark fortalte selvfølgelig om det til landspolitikerne. Grundlæggende var beskeden: "Hallo: Vi skal bruge penge, ellers så står vi snart med et problem her".
Så at vi de sidste to år har hørt om det skyldes bare at området har fået medie-bevågenhed. Politikerne har vidst det hele tiden. ØV! Og nu har vi altså problemet.

Tag jer sammen!