Jeg har fået en iPod

Jeg har fået et cool stykke legetøj. En iPod. Det er simpelthen julegaven fra Convergens til de ansatte i 2006.
Det er da den sjoveste gave jeg har fået fra en arbejdsgiver mens jeg har været blandt lønslaverne.
Den iPod jeg og mine kolleger har fået er en 5. generations iPod med 80 GB harddisk. Der kan være oceaner af musik på sådan en fætter - 20.000 sange. Det er noget mere end jeg har.
Den kan også afspille video. Det har jeg ikke rodet med endnu. Ikke det store.
Så kan den indeholde fotos. Det har jeg rodet med - det er OK smart. Så kan man tage sine digitalbilleder med rundt til julefrokosterne og vise sine søde børn frem.
iPod

Og så er der jo PodCasts som den kan modtage. Se det er godt nok smart. Jeg abonnere allerede på en håndfuld. Jeg abonnerer f.eks. på Taking Notes podcast og også på Orientering på P1s podcast.
Og hvad betyder så det? Jo det betyder at samtlige de udsendelser de laver automatisk havner som MP3-lydfiler på min iPod. Og dem kan jeg så lytte på mens jeg sidder i toget, venter på toget, eller mens jeg sidder på hotelværelset.... Og det gør jeg jo en gang imellem.
Der findes også Video Podcasts - så er det med levende billeder.

Sådan en iPod kan man sætte på sin PC med et USB-kabel. Og så har jeg lige et I-drev med 80 GB plads. Rigtigt smart til når man skal flytte noget stort fra kontoret i Skanderborg til kontoret på Hvidsværmervej i København.