3 uger med Achillesseneruptur

Så er jeg lige kommet tibage fra undervognscheck på hospitalet i Århus. I anledning af at det nu er 3 uger siden jeg fik achillessenen opereret efter at den blev revet over.
De var godt tilfredse.
Min fod står nu og peger 20 grader nedad, om en uge skal vi ned på 10 grader og ugen efter 0 grader.
Når foden er på 0 grader må jeg begynde at gå og støtte på foden. Jeg skal så stadig have bandagen - støvlen på. Og igen når vi er nede på 0 grader så må jeg sove uden støvle; se, det er dejligt.
Jeg har fået instrukser i lidt lette øvelser jeg må begynde at lave nu når jeg har støvlen af - hvis jeg feks. skulle finde på at tage et bad: Vippe foden forsigtigt op og ned. Og noget med at skubbe foden forsigtigt henover gulvet frem og tilbage. Jo, det er skam store ting.
Når jeg må begnde at støtte på foden - om 2 uger - så må jeg sådan set på en måde godt gå på den. Men jeg skal bare lytte godt efter hvad mit ben "siger". Det må ikke blive presset.
Jo....
Om tre uger skal jeg så checkes igen.
Det var forresten sjovt at høre at fysiorerapetut-damen spurgte hvorfor jeg ikke hørte til i Horsens. Havde jeg taget til Horsens var jeg ikke blevet opereret. Og dermed ville jeg skulle have været igennem et forløb der er længere.


!Kommentarer

1 - Jeg spillede fodbold. Til en børnefødselsdag Emoticon
Skrevet af / Written by Jens Bruntt fra 13:44:20 På 01-10-2007 | - Hjemmeside - |


Gravatar Image2 - Hvordan bar du dig egentlig ad med at få revet den achillessene over ?
Kh Inger marie
Skrevet af / Written by inger marie Skadhauge fra 11:09:13 På 01-10-2007 | - Hjemmeside - |