Så blev Karen 40 år

I dag fylder Karen 40 år. Vildt!
Så her til morgen vækkede Mads og jeg de to piger i familien med fødselsdagssang og der var gaver både til Frederikke og Karen.
Frederikke har godt nok først fødselsdag den 10/10, men der er Karen i Dublin, og hun ville så gerne være med til at give gaverne til Frederikke.
Vi fik en flok boller og så afsted. Karen til Seminariet hvor hun overnatter til i morgen. Hun har nemlig internationalt besøg; deltagerne i hendes EU-projekt mødes i Haderslev fredag og lørdag. Så det er ikke såmeget vi fik set til Karen på hendes fødselsdag. Lidt mærkeligt.
Den store fejring af Karen og Frederikke kommer så i morgen, lørdag. Vejens børn kommer og familien kommer.
Gaverne?

Karen fik en perlehalskæde - ja, ægte perler. Og så fik hun en støvsugerrobot; når man er gift med mig så er det den slags gaver man får Så skal hun ikke støvsuge mere. Det er rigtigt! Den hedder Roomba SE.
Roomba SE

Frederikke fik jo en masse gaver. Hvis jeg skal gætte så er højdepunktet mobiltelefonen. 9 år på onsdag og det er så nu hun får den. Jeg gætter på at denne webside vil få en del hits fra Google baseret på forældre der vil finde ud af hvornår andre forældre giver deres børn den første mobiltelefon Frederikke hører til i den første trediedel af klassen der får sådan en - så ved i det folkens.
Frederikkes Nokia 3310

Hun fik en ældre sag (Nokia 3310) som Karen en gang har haft. Hvis hun kan opføre sig ordentligt - lader væres med at smide den væk, rydder op på sit værelse, henter avis til sin far osv. får hun en mere moderne sag.