Så er Frederikke blevet 9 år

Så er Frederikke blevet 9 år. Og hun er godt nok blevet en stor pige.
Jeg var til forældresamtale med hende i går. Nu er hun nemlig stor nok til selv at komme med. Og der var masser af ros til hende. Hun er det som Bente (klasselæreren) plejer at kalde en "rigtig skolepige": Interesseret, nysgerrig, søgende.
Frederikke har lidt svært ved matematikken, men både Puk (matematiklæreren) og jeg er ret sikker på, at bare hun arbejder så skal hun nok finde ud af det.
Skolemæssigt stikker Frederikke mest ud på det med at hun nu er i gang med Harry Potter og Flammernes pokal (nr 4) - det er utroligt flot. Og det sker ikke under pres. Først var det planen (da hun startede på den første) at jeg skulle læse et kapitel højt og så skulle hun selv læse det næste, og næste aften skulle vi så gøre det igen. Men Frederikke havde ikke tid til at vente på mig, så nu læser hun bare løs. Fantasy det er lige noget for hende - det kan den gamle rollespiller-far jo godt lide at høre. Godt gået Frederikke! Investeringen i at læse Hobitten højt for ca. 3 år siden er bestemt ikke tabt
Matematiklæreren anbefalede iøvrigt matematikbogen.dk der har øvelser til børn. Jeg har checket det - det ser helt fint ud.