Jens 50 år - og tak for fisk

Jens 50 år - og tak for fisk

Ja, i går fyldte jeg så 50 år.
Det er jo bare et tal, men det er da noget, at have fået lov til at løbe rundt på jorden så længe. Det er klart planen at gå efter de næste 50 også, når nu de første er gået så godt.

kage
Min fødselsdag var ikke en fejrings-eksplosion. Mere sådan hjemlig hygge. Det var en almindelig arbejdsdag for all i huset, og vi tog så på den lokale super-restaurant Tarantini med min far, og vi fik Karens berygtede hjemmelavede lagkage som afslutning - ingen fødselsdag uden den.

Lørdag holder jeg et herre-arrangement for en eksklusiv kreds af mænd fra mit liv. Sådan i omegnen af 12 gæster. De skal have noget godt at spise og drikke, og så skal vi snakke om verden som den ser ud i dag. Det er fantastisk, at så mange har sagt ja til at komme og sige tillykke.

På Facebook kom der en ordentlig stak tillykke-opslag. Tak for dem, hvis du også skrev dén vej.

Jeg fik ét papir-brev i anledning af min fødselsdag. Fra min bank. Vi er glade for at have dig som kunde, her har du et gavekort til vin.
SnailMail er godt nok ved at være tørret ud. Ikke at jeg begræder det; i mit arbejde er jeg jo med til at aflive den infrastruktur, fordi vi i Convergens får Digital Post-infrastrukturen til at virke for vores kunder.

Og hvad har jeg så fået nået? Med mit liv.
Nej, det bliver ikke sådan et opslag.
Den korte udgave er, at jeg er godt tilfreds. Jeg har gjort mere gavn for verden end jeg har gjort skade - synes jeg selv.