Status på tingene maj 2019

Status på tingene maj 2019

Her er lidt løst og fast om hvordan verden ser ud maj 2019.

Frederikke

Frederikke Galla 3.g 2019

Frederikke er i gang med de sidste dage i gymnasiet. Eksamensperioden i 3.g på Skanderborg gymnasium nærmer sig.

Hun skal til skriftlig eksamen i engelsk, dansk, samfundsfag og spansk. Alle disse fag er hun glad for at komme til skriftlige eksamener i. Hvilke mundtlige eksamener hun skal til ved hun ikke endnu.

Dimissionen er den 28/6.

Frederikke har fået arbejde på et plejehjemi Skanderborg som afløser. Hun vil gerne have mindst et års pause fra studier. Det er hendes plan at tage til Argentina i vinteren 2019 for at besøge veninder - I Argentina er det sommmer når vi har vinter.

Mads

Mads ved Niagara falls 2019

Mads er jo i Canada på udveksling med AFS, hvor han bor hos en familie i udkanten af Montreal. Han har det rigtigt godt i Canada; familien han bor hos er søde, og han har gode Canadiske og internationale venner.

Han har lige været på en 3-dages udflugt til Toronto og Niagara falls. Se foto.

Mads er tilbage i Danmark den 7. juli, og efter ferien starter han på "det rigtige gymnasium".

20 års jubilæum i Convergens

Jeg har lige haft 20 års jubilæum. Jeg har arbejdet i Convergens siden 1/5 1999. Det er ret vildt.

Jeg er rigtigt glad for at arbejde i Convergens. Gode kolleger, gode arbejdsopgaver. Og der er stadig plads til den måde jeg arbejder på - med mig i Skanderborg, og kollegerne i Rødovre.

Der er sket meget i den tid jeg har været i Convergens. Der har været et par perioder hvor vi var meget pressede, men vi kom igennem. Jeg troede at jeg altid skulle arbejde med det der en gang hed Lotus Notes, men vi er i dag et integrations-hus med Java som vores primære værktøj - det er et helt andet sted end der hvor jeg startede.