Vi har fået udestue

Vores hus på Almuevej er blevet bedre.
Billede
I forlængelse af stuen har vi i december (2016) fået sat en udestue op.
Udestuen blev leveret og monteret af firmaet Vica, der er specialiseret i at lave udestuer, orangerier og hvad den slags nu kaldes.
Lige nu, 19/12-2016, kan man ikke komme fra stuen til udestuen. Vi har tænkt os at fjerne den sektion af vinduer vi har længst mod syd, og montere en dør, så vi let kan komme ud og få en masse sol, selv om der er koldt ude.
Udestuen er først og fremmest lavet af glas. Vægge og lofter består af energiruder med nogle aluminiums-profiler mellem. På profilerne er der sat non-wood (altså noget plast), så det ligner de træ-vinduer vi har på resten af huset.
Væggen der vender mod væres nærmeste naboer, Flemming og Pernille, har en stor sektion med mursten. Murstensvæggen er dér, fordi vi gerne vil have sat en lille brændeovn op. Skorstenen skal ud gennem murstensvæggen.
Udestuen er ikke opvarmet. Så opvarmningen bliver solen, brændeovnen og så det varme der kommer, fordi døren står åben ind til det øvrige hus.
Jeg har lavet en fotoserie fra processen: Udestue 2016 fotoserie. Noget af det er ret detaljeret, men jeg syntes det var sjovt at få med.
Det vi mangler at få gjort er at få skabt forbindelse melle hus og udestue, at få lagt klinker, at få færdigmonteret elektricitet og lamper, og så at få fjernet en radiator der står i vejen for døren.
Brændeovnen venter til vi har råd.