Jens Bruntts Forside 23/11-2000

Så fik vi lige tid til en ny forside.
Hvad rører sig så nu?

Frederikkes fødselsdag (10/10) var en succes for hele familien. Børn og voksne havde det skægt, og eneste problem var at det gik så hurtigt, men sådan er det jo når man har det skægt.

Karen er helt og aldeles færdig med specialeskriveriet. Du kan se Karens eget website på adresse http://www.bruntt.dk/karen. Specialet fik hun jo lavet på godt et halvt år, hvad der er rimeligt hurtigt i hendes fag, og at hun så fik karakteren 11 er jo imponerende. Sådan!
Karen er nu på søge-siden af arbejdsmarkedet, og det bliver så rigtigt spændende at se hvad det bliver til.
Hun går ikke i stå i mellemtiden. Hun er på et 1-uges jobsøgningskursus og er også i gang md at lære sig HTML - the hard way - ikke noget med at pjatte med FrontPage, næh, her skriver vi koderne i Notesblokken.

Brormand er smuttet til Wien. Han studerer enkelt-stjerner ved at se på de spektre der opstår når man sender lyset fra stjernen gennem en prisme. Så kan man finde ud af alle mulige ting om stjernen.
Hans Times Square

Billedet er taget fra en biks på Times Square (New York) da han var derovre i sommers.

Jeg er begyndt at spille Utopia - fedt spil.

Jeg har i en periode spillet en del Counter-Strike og Team Fortress Classic - begge spil der jo ligger ovenpå HalfLife - men er ikke så meget hook'd som jeg har været. Alle tre spil er ellers virkeligt gode og flotte 3d-shooters.

Min hjemmePC er nu et monster. Jeg har opgraderet den ganske alvorligt.

Julen står nærmest for døren. Jeg lægger lige et par ønskelister på. Frederikke skal da have et Webcam, ikke?

Du finder den gamle forside her.