Forside 12/5

Jeg har lige købt mig nogle sjove ting: To styk gamepads til pc og et PC-spil Lego Star Wars the video game.
Og hvad skal det nu gøre godt for?
Lego StarWars
Jo - mig og ungerne skal have det sjovt. Jeg har længe haft lyst til at prøve sådan nogle gamepads; jeg tror, at actionprægede spil kan blive sjovere med sådan nogle. Joysticks er jo nærmest helt forsvundet siden mine gamle Commodore 64 dage. Nu om dage er joysticks faktisk kun til flyve-spil. Så har vi rat til bilspillene og så endelig gamepads til resten.
Lego Star Wars er et platformspil, hvor man kan spille scener fra StarWars filmene 1 til 3 (de tre nyeste). Og det er lavet til at man skal være to spillere der spiller på samme maskine. Og her er gamepads altså langt smartere end tastaturet. Mine børn har ihverttilfælde svært ved at skabe forbindelsen fra tastaturet til skærmen når det handler om retnings-styring.
Spillet er lavet til at være bedst når man er to der spiller. Se billedet ovenfor. Obi Wan er bagest og forrest står hans læremester Quai-et-eller-andet. De to personer render rundt sammen og hjælper hinanden med at løse opgaverne.
Vi får at se, hvad de synes om det. De er helt vilde efter at komme i gang. Jeg har lige fået det hele til at virke - nu mangler jeg bare nogle børn. Opfølgning: min anmeldelse af Lego Star Wars pr 17/5-2005.

Mads går uden ble. Har jeg skrevet om det før? Det er vel på tredie uge nu, og det går rigtigt fint. Han kommer til at tisse i sengen nogle nætter, det er faktisk det hele. Vi har da vidst været heldige med Mads og Frederikke på pottetræningsfronten.
Ellers render Mads rundt og er sejg. Spiderman på nattrøjen det er bare vigtigt. Og at løbe i undertøj frem og tilbage fra den ene ende af huset til den anden er bare sjovt.

Karen nærmer sig eksamenstiden. Spændende.

Jeg har travlt med et par websites der skal skrues sammen, og så er jeg jo godt i gang med et Java-kursus som fjernstudium; meget interessant.

Gammel forside her.