Forside 25/07-2002

Mads er nu 4 uger gammel. Han tager fint på. Det er godt nok 1½ uge siden vi sidst havde besøg af sundhedsplejersken, men han føles da godt tung nu, og han er en forslugen lille fyr.
Nedenfor ser du et billede af hele den lille familie taget under vores sommerferie - af Karens mor - med et digitalkamera!
Familien

Det går rigtigt fint med Mads. Sover så godt som man kan forvente om natten (2-3 timer ad gangen med spisepauser ind i mellem) og også meget om dagen; han er dog begyndt at sove lidt mindre om dagen.
Mads og mig tager os en gang hyggesurf på nettet sammen en gang imellem, men det fænger ham ikke så meget endnu.

Jeg får spillet lidt Warcraft 3 - den er lige udkommet - når resten af familien ligge og sover. Det er jeg ikke specielt god til, men spillet er flot :-)

Jeg har lige fundet en lækker lille Windows-tingest - den kan vise dig dags dato i system tray.
tclockex

Det er noget jeg altid har manglet i Windows. Jeg holder ellers altid musen henover det lille ur i system tray - så vises datoen nemlig, men dette er da meget smartere. Softwaren er freeware!

Åh ja - lige også et billede fra vores fødselsdagstur - vi var til fødselsdag for min moster og hendes mand - Inger Marie og Steen. På Mols i et sommerhus med min fætter og kusine og deres kærester, min bror og hans kæreste og min mor. Meget hyg'lit. Ærgerligt at jeg først til sidst på dagen opdagede at jeg havde indstillet kameraet forkert.
Hans og Frederikke
Frederikke er meget glad for onkel Hans - i det hele taget for sine onkler - Hans, Karens fætter Peter, min fætter Peter (til fødselsdagsfesten) og vi må endelig ikke glemme onkel Kenneth - han har nok de 10% ekstra kræfter når feltet nærmer sig afslutningen på dagens etape (fik du fat i dén Kenneth?).

Åh ja - vigtigt vigtigt - her er en god opskrift på chokoladekage

Den gamle forside kan du se her.