eProductivity - få 15 licenser for 10 licensers pris

Jeg har nu efterhånden længe brugt en Lotus Notes email skabelon som gør at min email, kalender og to-do følger principperne i David Allens Getting Things Done (GTD) arbejdsmetode. Du kan se hvad jeg har skrevet om eProductivity her og der er også noget tilsvarende jeg har skrevet på dansk.
eProductivity er en opdatering af email-designet. Det er et firma der hedder ICA der laver eProductivity.
Jeg har lige fået en email fra ICA hvor de skriver at hver gang man køber 10 licenser til eProductivity så får man fem ekstra. Jeg ved at flere danske organisationer kigger på eProductivity - måske det var noget for jer at se på dette tilbud. Det gælder frem til 31/12-2009. Hvis der ikke er noget at læse på deres website om det så skriv en email til dem og nævn at I har hørt om tilbudet... så er de garanteret forhandlingsparate.
Men start da med at hente evaluerings-kopien; det koster ikke noget og den har fuld funktionalitet. Og hvis man ikke vil have den efter evaluerings-periodens udløb så skifter man bare tilbage til det almindelige design. Hvis det var noget så smut hen på 3 Steps to Getting Things Done with Lotus Notes.