Velkommen (Opdateret 26-3-99)

Dette er Jens Bruntts website. Velkommen til.
Ja, så er vi godt inde i 1999 - År 2000 nærmer sig med hastige skridt. Eller nærmere, årsskiftet 1999/2000 nærmer sig med hastige skridt. Den 1. januar 2001 er skægt nok i virkeligheden den første dag i det første år i det nye årtusind. Vi er mange det ved det med hovedet, men som alligevel synes at det kommende årsskifte er vigtigere... ak ja. Har du tænkt dig at hæve alle dine sparepenge op til årsskiftet? Læs om Y2K.
Dette er forresten en opdateret forside. Du kan finde den gamle forside i en arkiveret version.

Jeg arbejder stadig i SurfTech, et nordisk Lotus Notes og Domino softwarehus. Den 1/5-99 starter jeg i et nyt Softwarehus - Convergens - mere om det senere.

Jeg læser stadig lidt SciFi og Fantasy litteratur, og spiller spil - har faktisk lige købt et nyt der er fint til 2 spillere!!! Det hedder Settlers of Catan Card Game.

Frederikke er XX dage gammel. Det er jo helt vildt.
For tiden er hun ved at få tænder - tror vi (18/4-99).

Der er sket en hel del med den unge dame. Jeg har lagt lidt flere billeder ind, nogle fra hendes dåb, og nogen der bare er taget i situationer hvor hun var lidt sød.

Og flere billeder .

Her har vi forresten et billede af familiens nye bil. Den er bestilt, men leveres først midt i maj - spændende...

Websitet er Powered by Domino. Domino er en meget avanceret webserver, som på dette site på ingen måde bliver udnyttet som det kunne.

Jubii er en smadder go' portal til den danske del af Web'et